JC360 DESKTOP

Vissza

Munkafolyamatokat azonosítunk és elemzünk

Olyan rendszert hoztunk létre, amely a munkafolyamatokat, az egy-egy feladattal eltöltött időt nem utólagos bevallás alapján, hanem valós időben dokumentálja és elemzi.

A JC360-nal a munkafolyamatokról mindig pontosan mért információk állnak rendelkezésre

Az adatok dokumentálásáról a háttérben futó alkalmazás gondoskodik. Csak olyan adat kerül feldolgozásra, amelyhez a felhasználó hozzájárul, és amely alkalmas a munkafolyamat felmérésére.

Minimális ráfordítással biztosítja a vállalati folyamatok transzparenciáját és minden iparágban, területen képes feltárni a hatékonysági tartalékokat

Kis- és nagyvállalati környezetben is képes komplex folyamatokat felmérni úgy, hogy nem igényel külön erre a célra dedikált erőforrást, és a munkavállalók adminisztrációját nem növeli.

Az alkalmazás a JobCTRL® technológiának köszönhetően automatikusan szétválasztja a munkafolyamat egyes fázisait, feladatait. A számítógépes vagy mobil alkalmazás kiváltja a munkafolyamatok manuális adminisztrációját, sokkal pontosabb és részletesebb eredményt biztosít.

Az elemzéseket végző mesterséges intelligencia révén bármilyen vállalati folyamat tekintetében rövid idő alatt kimutathatóak a korábban rejtve maradt működési anomáliák és hatékonysági tartalékok.

Eddig minden ország összes vállalati környezetében sikerült számszerűen kimutatni, hogy a bevont területeken hol és mennyivel eredményesebb működés érhető el. A JC360 rendszer garantálja, hogy az elért eredmények hosszútávon fenntarthatóak.

A JC360 működésének alapja a tevékenységek valós idejű dokumentálása, ami kizárólag a munka jellegű tevékenységekre terjed ki, így a JC360 megteremti a munka és magánélet közötti egyensúlyt.

Mind a vezetők, mind a munkavállalók számára előnyös rendszer

A menedzsmentnek: biztosítja a cég erőforrás-kihasználtságának gyors áttekinthetőségét, pontos rálátást ad a konkrét projektek, feladatok aktuális állapotára. A vezetői fókusz áthelyeződik az operatív teendők ellenőrzéséről a stratégiára és az üzletfejlesztésre.

A középvezetésnek: könnyű feladatkiosztást, visszakövetést és azonnali beavatkozást nyújt, lehetővé teszi a munkavégzés hatékonyabb ellenőrzését. Hiteles adatokon alapuló, naprakész riportokkal támogatja a beosztottak teljesítményének objektív értékelését.

A munkavállalóknak: fókuszált feladatvégzést elősegítő környezetet biztosít, megteremti a rugalmas munkavégzés és a távmunka feltételeit, csökkenti a feladatvégzéssel kapcsolatos adminisztratív terheket.